A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Színház
Programok / Színház
Presser-Sztevanovity: A padlás

Félig mese – félig musical két részben

SZEREPLŐK:
RÁDIÓS - Dósa Mátyás / Fekete Gábor
SÜNI - Csáki Edina
MAMÓKA - Zorgel Enikő
BARRABÁS / RÉVÉSZ - Zöld Csaba Jászai-díjas / Borbély Richárd
HERCEG - Krajnik-Balogh Gábor
KÖLYÖK - Molnár Gyöngyi
LÁMPÁS - Janik László
MEGLÖKŐ - Bakó Gábor / Palotai Zoltán
TÉMÜLLER - Pál Tamás
DETEKTÍV - Csonka András / Venyige Sándor
ÜTEG - Vincze Márton
ROBINSON - Monori Dominik

Díszlet - jelmez: Michac Gábor
Zenei vezető: Nyitrai László
Koreográfus: Bakó Gábor
                                                                                                                  

Rendező: Böhm György Jászai-díjas

“Harmincvalahány éve, A padlás bemutatásának idején, éppen a Vígszínházban és környékén sertepertéltem. Talán másodállású dramaturg voltam? Meg nem mondom! Csak arra emlékezem, hogy ott voltam „A padláson”, mindig bent voltam a darab próbáján, pedig álmomban sem hittem volna el, ha valaki azt mondja, hogy valaha többször is rendezni fogom. Most a Veres 1 Színházban is megelevenednek a csodák, a varázslatok és a fantasztikus mese szellemekről és földi halandókról. Az is a csodadolgokhoz tartozik, hogy remek színészek játsszák a darabot. A siker titka elsősorban a mű és játszói, valamint természetesen a velünk együtt „játszó” közönség!
Nem tudom, hogy ma, amikorra már A padlás klasszikussá lett, lehet-e többet mondani róla, vagy szabad-e többet idézni a darabból, mint annak mára szállóigévé lett sorát: »mert kell egy hely!« (Böhm György – rendező)

Az előadás 125 perc szünettel.

A Veres 1 Színház saját produkciója.

Jegyinformáció:
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (MBH Bank, K&H Bank, OTP Bank), Széchenyi Pihenőkártya (MBH Bank), MKK Ajándékutalványt, MKK Ajándékutalvány Bónuszt és bankkártyát elfogadunk. Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 5. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.
Parkolási információ:
A Művészetek Háza vendégei részére az Európa téri mélygarázsban van lehetőség a parkolásra. A mélygarázs megközelíthető az Uitz Béla utca felől, mely 24 órában üzemel. Díjszabás: 340 Ft / óra
Elmentem a naptáramba 2023-06-03 17:00:00 2023-06-03 19:00:00 Europe/Budapest A padlás Miskolc, Rákóczi utca 2. info@muhamiskolc.hu
2023. június 03. szombat
19:00 - 21:00
Helyszín: Hangversenyterem
Jegyár: 5900 Ft - 7300 Ft
Jegyvásárlás
Hasonló programok
Összes