A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Active main menu /
Jegyvisszaváltás
Kedves Vendégünk!
 

Mi ezzel a megoldással próbáljuk segíteni Önt ebben a nehéz helyzetben.

 

A legtöbb előadás új időpontban lesz megtartva, és bízunk benne, hogy újra vendégül láthatjuk majd a Művészetek Házában. Amennyiben az előadás mégis elmarad, vagy az új időpont nem megfelelő az Ön számára, arra buzdítjuk, hogy MKK AJÁNDÉKUTALVÁNY BÓNUSZ formájában kérje vissza a jegyek árát. Az utalvány 15 hónapig felhasználható.

A koronavírus-járvány miatt elmaradó előadások, koncertek miatt a Miskolci Kulturállis Központ Nonprofit Kft. rendezvényhelyszínei és dolgozói is nehéz helyzetbe kerültek. Ezért ha teheti, ne kérje vissza a jegyárat, hiszen ez a támogatás óriási segítséget jelentene abban, hogy a későbbiekben is Önökért dolgozhassunk, és értéket, élményt közvetítsünk. Amennyiben nem kéri vissza a jegy árát, a belépőjegyet visszaváltjuk, tehát érvénytelenné válik, ha az előadás új időpontban meg is valósul, az már nem használható fel.

 

#neváltsvisszajegyet

 

Amennyiben mégis a pénzbeli visszatérítés mellett dönt, kérjük először válassza ki, hogy online vagy pénztárban vásárolta-e a jegyeit, és kövesse az útmutatást.

Amennyiben a jegy megvásárlásakor SZÉP KÁRTYÁVAL fizetett, a jegyek értékét a hatályos jogszabályok értelmében csak a Szép Kártyára történő visszautalással téríthetjük vissza. Amennyiben a vásárlás során MKK ajándékutalvánnyal fizetett, a visszatérítés is automatikusan MKK ajándékutalvány bónusz formájában történik majd. 

Az előadások listáját folyamatosan bővítjük annak fényében, rendelkezésre áll-e új időpont, illetve a rendezvényszervező partner nyilatkozott-e az előadásról.

Ha nem tudja online vagy jegypénztárban vásárolta-e meg jegyét, vagy egyéb kérdése merül fel az űrlap kitöltésével kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az info@muhamiskolc.hu email címen.

Amennyiben ajándékutalvány formájában, vagy pénzben kéri vissza a jegyek árát, azt az alábbi időpontig teheti meg (előadásonként változó).
Azok a vásárlók, akik a megadott határidőig nem nyilatkoznak jegyeikről, és az előadás más időpontban megtartásra kerül, a jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, további visszaváltásra nincs lehetőség.

 

Kérjük, válasszon előadást! Amennyiben több előadásra váltott jegyet, előadásonként nyilatkozhat.