A MŰHA a Miskolc Csoport tagja
Hírek /
Az épületbe lépés feltétele
2021. május 26.

AMŰVÉSZ KLUBKÁVÉZÓ TÁJÉKOZTATÁS

Minden vendég számára kötelező a kézfertőtlenítő használata. A kávézó védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégei részére a Művészetek Háza portáján történő belépéskor kötelező a testhőmérséklet mérése és a maszk viselése - a kávéház teraszán kívül, az egész épület területén.
A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendég kizárólag a teraszon foglalhat helyet.
A kávézó belterében az asztalnál ülő védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek nem kötelesek maszkot viselni, azonban az asztaltól felállva, a mellékhelyiséget használva, fizetéskor, stb. a maszk használata mindenki számára kötelező.

AMŰVÉSZ Klubkávézó belterében történő fogyasztáshoz védettségi igazolvánnyal kell rendelkezni, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 18 év alatti gyerekek mentesülnek. A 18 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat a kávézó belső részén.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

A RENDEZVÉNYEKRE VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS
 

A rendezvényeket (kivéve a AMŰVÉSZ Klubkávézót) KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.

A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

A rendelet az alábbi előírásokat tartalmazza:

  • a kulturális esemény helyszínének üzemeltetője vagy vezetője, illetve a szervező, az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja
  • a védettségi igazolvány meglétét vagy az életkort ellenőrző szerv vagy személy az érintett a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felszólíthatja a nézőket
  • az épületben nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt álló tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni.

 

KOLLÉGÁINK ÉS VENDÉGEINK EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉT SZOLGÁLÓ EGYÉB INTÉZKEDÉSEK AZ INTÉZMÉNY EGÉSZ TERÜLETÉN

  • Minden kollégánk maszkot visel.
  • A bejáratainál kézfertőtlenítőt helyeztünk el, melyek használata belépéskor kötelező.
  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.
  • A normál takarításon felül a frekventált közösségi tereket, székeket és asztalokat, ajtókilincseket a megszokottnál gyakrabban takarítjuk és fertőtlenítjük, mely idő alatt megkérjük kedves vendégeink türelmét.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Vissza a többi hírhez